Scroll Top

SNIJ- EN DROOGBLOEMEN

SNIJBLOEMEN

Met 3 floristen in huis kan het niet anders dan dat de allermooiste verse boeketten worden gecreëerd voor onze klanten. Een extra troef is dat de gebruikte snijbloemen in het hoogseizoen rechtstreeks van de eigen plukweide komen en door ons met zorg gekuist en geconditioneerd worden, alvorens zij verwerkt worden. Wij werken aanvullend tevens samen met lokale bloementelers. Zowel tuincentrum Braeckman als onze lokale leveranciers telen de snijbloemen op een ecologisch bewuste of biologische wijze.

In het laagseizoen, wanneer de Vlaamse velden in winterrust zijn, kopen wij – zo veel als mogelijk  – snijbloemen in met een eco-label of uit naburige Europese landen. Zo houden wij het hele jaar door vast aan onze duurzaamheidsvisie.

Een bloemetje nodig, als cadeautje voor jezelf, een vriend, of familie? Loop binnen in onze bloemenkamer en kies een boeketje uit de toog, of laat een persoonlijk boeket samenstellen door 1 van onze floristen, en dit volgens jouw budget.  Hou jij van klassiek of mag het wat wilder? Hou je van bont, of kies je voor zacht en sober? Onze floristen creëren een boeket, helemaal naar jouw wensen.

Snijbloemen - Tuincentrum Braeckman
Snijbloemen - Tuincentrum Braeckman
Snijbloemen - Tuincentrum Braeckman

Klaar voor het weekend? Vier dit met onze wekelijkse ‘flowers on friday’. Elke vrijdag leveren wij gratis (in een straal van 5 km rond Laarne) seizoensboeketten aan huis, aan 35 euro/boeket. Bestel je boeket vóór woensdag via telefonisch of via mail, en je bent verzekerd van een  fleurige start van je weekend.

Plan B (oekee)

Sinds september 2022 voorzien wij met ons zijproject ‘Plan B (oekee)’ ook snijbloemabonnementen en bloemen op maat voor bedrijven, handelaars, horeca en zorginstellingen in de ruime regio Laarne. Wil je meer weten over dit unieke pop up-concept? Klik dan door naar www.planboekee.be

Plan jij een feestje of beter nog, stap je in het huwelijksbootje? Raadpleeg dan zeker onze feestfolder en laat ons een fleurige bijdrage leveren aan de dag van je leven!

Tot slot kan jij bij ons floristenteam ook terecht bij droevige aangelegenheden. Wij maken met zorg rouwstukken op maat, ter nagedachtenis van jouw geliefde overledene. Ook grafstukjes kunnen bij ons besteld worden in de periode rond Allerheiligen. Ook hier kan jij zowel kiezen voor een klassiek als voor een meer natuurlijke & weelderige creatie.

droogbloemen

Naast de verse snijbloemen, hebben wij ook een assortiment aan droogbloemen, in de winkel gepresenteerd aan onze flowerpower-wall.

Bloemen van de eigen plukweide worden in de zomer zorgvuldig gedroogd in onze droogbloemenkamer. Ze worden aangevuld met droogbloemen van lokale telers.

Stel zelf je boeketje samen aan onze droogbloemenwand of kies een boeketje in de winkel, mét of zonder bijpassend vaasje.

Ook hippe droogbloemenkransen kan je bij Tuincentrum Braeckman vinden. En rond de Kerstperiode spot je vast onze winterkransen, met lokaal wintergroen,  aan onze wall of fame in de serre.

Of ben je fan van deze 3 standaard boeketjes op vaas (prijs 35 euro all in), die onze floristen speciaal voor Tuincentrum Braeckman ontwierpen?

  • Ascopje: Vernoemd naar onze locatie. Kleurenthema purper.
  • Tante Pie: Vernoemd naar de oudste inwoonster van Laarne die jammer genoeg in november 2020 overleed op 103 jarige leeftijd. Een uniek eerbetoon aan haar! Kleurenthema roze.
  • Peloezeke: Uit het grote dialectenboek van Laarne. Maar hé wie onder jullie weet wat een Laarns peloezeke betekent? Kleurenthema: geel-oranje.
Privacy voorkeuren
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.